Vänner

Annah och Elinn känner ni igen det här? ;)
 
 

Det är du och jag!

Tårarna kom av lycka igår när jag fick ett sån fint sms av min pärla.
 
 
"Det är något som fattas.. Ja just det, DU FATTAS!
Jag saknar dig en massa världens bädsta du!
Du är min sol på dom mörka och regniga dagarna,
är du några mil ifrån mig så känner jag mig hur säker
och trygg som helst ändå för jag bär dig ALLTID inom mig.
Du är min andra halva, min "syster" min lilla bitch och min bästavän.
Du är världens bäsilibästa vän och jag älskar dig <3 "
 
 
 
 
Elinn min ängel, tack för att du är du och för att du alltid finns där.
Jag älskar dig Pärlan min! <3

I don´t need easy, I just need possible.

Vinna är inte allt. Att vilja vinna är.

Här kommer bilder på begäran från Magaluf 2012. Tror redan jag har några här men nu kommer några till då.
 
 
 

Lär dig för fan

Måste lära mig att somna på kvällarna, går inte att va uppe till tre och sen tro att man ska va på topp när man går upp vid halv åtta. Så nu måste jag försöka ändra de! Men först jobbet.
 
 
 

2013-01-19

Hem Kära Hem

Då fick man äntligen vakna upp i sin egna säng efter några nätter borta med jobbet. Har varit riktigt skoj och vi har haft en toppen vecka men lyckan att få komma hem igår natt var nog de bästa. Kom hem runt tre på natten men somna runt halv fem efter lite för mycket kaffe i kroppen.
Nu blir det att packa upp sakerna och så ska Vickan klippa mitt hår lite. Så vi får ju se hur bra de slutar.
 
 
Så där lagom snygg denna fina lördag!

Happy

Uppe med tuppen känns det som. Pojkarna sover sött och jag ska snart dra mig till jobbet. Är helt död i kroppen men jag ser bara glädje, för ikväll ska jag möta upp kära Vickan på stationen. Så idag är de bara att ge allt på jobbet så jag blir klar snabbt.
 
 
Nu - fixa sig!

2013-01-12

Jag skulle kunna packa väskan och ta nästa flyg hem bara du bad mig.
 
 
 

never, never

Låt ditt förflutna göra dig bättre, inte bitter

Drömde om dig inatt, allt var så verkligt.
 
 
 

Måndag kväll är du min!

Love <3
 
 

Du gav mig inget svar

Febern kom tillbaka igår efter en lång dag på jobbet och förkylningen ger sig inte. Somna efter 3 inatt då de absolut inte gick att sova för hostan gjorde mig galen. vakna sen vid sex och var kallsvetig runt naken och magen, kände mig inte så jäva mysig då.. Somna om vakna massor av gånger men klev ur sängen sen runt ett och gick direkt till duschen. Nu ligger jag i soffan och ska se någon fim medan pojkarna är iväg på gymet.

Så mkt kaos och så mkt lycka

Äntligen hemma i lägenheten efter att ha sovit på soffan hos kära Kaia och Amanda sen i fredags och en jävla kväll full med kaos. Klantig som jag är tappar jag nyckeln till lägenheten då jag lägger den i en trasig byxficka. Vi drar till lägenheten efter jobbet och letar efter den men hittar den ej. Tänker att jag men då skiter vi i den och väntar på att grabbarna kommer från Sverige med den andra. Dom sätter sig på tåget idag och när dom lämnar Östersund frågar Henke om nyckeln va med.. Det var den inte om vi säger så. Ja då möter jag upp dom två utan att veta vad fan vi ska göra.(ganska så trött på livet då) Tanken var ju att sova på ett motell men envsa som vi är drar vi till lägenheten och försöker få tag på någon som kan hjälpa oss. Henke går iväg och letar efter min tappade nyckel och efter ca 40 min så säger han "jag har hittat nyckeln, eller jag tror de" Springer till dörren och testar vriderom och dörren går upp. Tror aldrig jag har varit så lycklig över att få komma hem! Sen är nog lyckan mer stor att jag inte behöver lägga ut pengar på ett nytt lås. SÅ TACK SNÄLLA HENKE!!

Citat

"Det kanske inte ær ett starkt syke man ska ha, utan en mental svaghet."
 
 
 
 

Välkommen tillbaka

Går dagen: Gick upp vid kvart i sex efter ca 2 timmars sömn. Var ganska så pepp då men sen så vände allt om och jag trodde jag skulle somna på Linköpings station. Gjorde ju inte de som tur var efter som att min pärla prata så mkt. Så blev att krama om henne och säga hejdå. Saknar ungen redan bara för att jag vet att vi inte ses på ett bra jävla tag. Resan gick i alla fal bra och tågen kom som dom skulle.
 
Idag: Mamma fick bli min väckarklocka idag och ringde mig vid halv åtta. Gick upp och åt frukost så nu ska jag väl fixa de sista och sen dra mig mot jobbet. Huvudet är inte alls med idag men jag har tagit panodil och hoppas på det bästa.
 
 
 
 
 

hej då 2012

Fira in de nya året i björs med härliga vänner. Bjöds på god mat, härlig musik och mycket skratt. Vakna upp helt död i kroppen idag men de är väl såna smällar man får ta. Hade de bra i alla fall och hoppas ni andra hade det också. Idag har jag bara tagit det lugnt och packat det sista som ska med till Trondheim i morgon. Tåget går 07.24 så jag borde väl sova nu.
 
 

.

RSS 2.0