Stå ut!

Idag när jag vakna vid halv sju var de bara att dra upp o sen vidare till Health care för att kolla upp ryggen då jag fick veta att de inte bara var musklerna de var fel på utan även lederna. Så nu har jag fått ett schema för att träna i en basäng med ca 38C plus att jag ska få hemuppgifter, så nu börjar de "nya" livet!


Love!

Inuti gråter jag av ilska

Utan på skrattar jag för att du är så jävla patetisk men inuti gråter jag av ilska. Får jag se ditt jävla ansikte igen o höra skit snack om min vän så lovar jag att ja slår sönder dig.. Du får gärna se ner på mig för att jag är tjej men du lär ångra dig när du väl får se vad jag är kapabel till att göra mot dig.

Jag trodde de var fest..

Känslan av att bli väckt tio i sju av att Didrik bankar på dörren är obeskrivlig när man somna runt fyra.. Men vad fan de var bara att somna om sen vakna runt ett då jag var duktig o tog hand om tvätten plus disken medan de andra sov. Nu blir de i alla fall att städa lite sen ikväll kanske Carro kommer om jag har tur!

Ni är bäst

Har haft en fin kväll med mina kära vänner då vi fixa lite mat o kollade film. Är så jävla glad för att jag har er!

Obeskrivlig längtan

Känslan är obeskrivlig när ja får känna dina läppar mot mina. De går som en ström av lycka inom mig men som försvinner lika snabbt när jag vaknar till liv och vet att de aldrig kommer bli vi. Jag borde ge upp men något inom mig fortsätter ändå kämpa.

Morgon humör

Vakna runt tio när pappa ringde o fråga hur de var med mig sen somna jag om o vakna igen runt kvart i tolv då jag fixa frukost medan Elinn sov. Vid tolv ringde Tom o sa att han o några skulle komma förbi en sväng, kan lova att Elinn fick en fin väckning när dom välte ur henne från soffan. Hennes humör var inte de bästa sen.. ;)

Bild på Elinn från onsdagskväll.

Hata/kärlek

Blev att jobba i två timmar sen fick jag dra hem pga min jävla mage.. Så nu har jag legat i min säng från fyra o har inte kunnat lämna den än.. Som tur var har jag ju så fina vänner som kommer med bra filmer o lite mat som skulle lindra allt.

Jävla mage!

Ligger i sängen och har äckligt ont i magen. Kan inte äta något för då gör det ondare o jag som är dö hungrig. Så får väl äta när jag jag har jobbat klart vid åtta för drar dit om en timma.

Kärlek till er

Hade en sjukt rolig kväll igår tillsammans med Carran och Madde, god mat o lite handboll. (som kunde gått bättre) Idag blev det först skola sen vidare till Ikea med brudarna för att kolla runt lite o nu ligger jag u min soffa o väntar på att bästa Bella ska komma o göra mig sällskap! :)

Jag kommer aldrig förstå

Tanken slog mig precis att om någon skulle ha sagt till mig att jag skulle förlora dig en dag i livet så skulle jag bryta ihop.. Men nu, nu när du bara stack så känns de ju självklart förjävligt men inget mer. Ilskan tog över mig så sjukt mycket och tårarna föll.. Men nu, nu fattar jag att de var väl menat så.. Men jag kommer aldrig förstå hur du bara kunde dra, du av alla människor.. Du var en av dom som jag lita mest på men som nu ligger på botten över den listan. Jag förstår att du var tvungen att åka, de gör jag... Men jag förstår inte varför du inte hörde av dig och förklara för mig. Jag ville finnas där för dig, stöta dig och vara en hjälpande hand. Nu vill jag absolut inget av de och allt var ditt val..

Så lite ork

Då var man äntligen klar med en till arbetshelg, så nu har man bara två kvar sen ledig i tre helger! Eller ja ledig o ledig jag är ju inte hemma precis men jag jobbar ju inte. Vecka 6 = fest för mamma som fyller 40. Vecka 7 = åker till Österrike för att stå på ett par skidor o festa med dom bästa! Vecka 8 = åker hem till fina Sverige igen. Så man kan ju säga att jag längtar o bara önskar att tiden ska gå lite snbbare.. Men nu ska jag ta o plugga lite mer sen blir det väl sängen, Godnatt mina kära!

Plugg/jobb

Att plugga svenska måste vara bland det tråkigaste på länge... Men gu så skönt de ska bli när skiten är över och man kan känna att man har varit lite duktig. Men, men ska väl forsätta med de sen blir det att jobba.

Torsdag

Igår efter skolan blev det att kolla upp ryggen igen och denna gång var allt värre så nu ska jag få special hjälp och så har man fått nya mediciner. Så nu jävlar ska skiten bli bra!

Du lova mig

För varje dag som går så dödar min rygg mig bara mer o mer. Jag blir yr, ser suddigt, mår illa och faller nästa ihop. Känslan är hemsk och tårarna rinner sakta ner från mina kinder.


Älskar dig min ängel! (ja hon ät lite trött)

Jag vet vad jag vill

Tre timmars sömn o sen skola är inget kul.. Som tur var sluta jag halv tolv, så nu ligger jag i soffan o tar de lugnt för vid tre blir de o dra till jobbet.

Vad gör man när man inte vill höra sanningen?

H.E.L.V.E.T.E

Känns åt helvete o veta att man ska upp om fem timmar. Bara för de så kan jag absolut inte somna för jag har så sjukt ont i ryggen..


Du är den som finns inom mig varje dag.

Om jag bara kunde förklara

Har precis landat i min sköna säng efter en lång dag på jobbet med mina kära kor.
Åkte hem till Småland igår efter en vecka i Linköping med skola och fina vänner.
Men nu är de väl dags och sova, för imorgon väntar en ny arbetsdag!

En dag kommer du förstå vad du betyder för mig..

Ljuset

När mörkret tar över lyser du upp min väg. En väg som är svårt att gå men som en dag kommer bli lättare.

I september vi Norge tar över

Drog en fika med finaste Carro förut då vi diskuterade om våran flytt till Norge. Känner mig sjukt pepp efter de snacket men sjukt nervös och så kommer jag verkligen sakna bästa Linköping och fina Småland. Men de är väl nu eller aldrig så de är bara att ta tag i allt, för både Linköping och Småland finns ju kvar när vi återvänder hem. Just nu är den största frågan vilken stad vi ska bo i, tror vi har gått igenom halva Norges städer och inte fan har de gjort oss smartare.. Men som de ser ut nu så är Bergen och Elverum lite lockande. Men Vi lär väl hinna ändra oss hundra gånger om innan vi åker.

Du kommer aldrig se de jag ser

Startade dagen med en sån där lagom seg skoldag sen vidare till jobbet där allt blev mkt roligare. Sen blev de att ta bussen till bästa Elinn o här kommer jag även tillbringa min natt.


Hej då näringsläran!

Då var första skoldagen avklarad för de här året o fy så sur man blir när man kommer tio över åtta o får höra att läraren är sjuk så nästa lektion var inte förs kvart i elva.. Men men får glädja mig med att näringsläran äntligen är slut o i morgon är sista samhällslektionen!

Just nu är jag hemma hos min älskade vän Elinn då vi nu ska luta oss tillbaka med en film o en kopp te.

Tack för att du finns

Kan inte förklara med ord hur glad du gör mig.

Tack för allt

Tillbaka i Linköping igen efter en helg i Västervik med bästa Petra! Har haft det toppen så tack för helgen vännen. <3

Just nu sitter ja hemma hos Elinn o pluggar lite för i morgon börjar ju helvetet igen..

Jobb jobb o mera jobb

Halv nio ringde Coop o väckte mig, då dom undra om jag kunde hoppa in o jobba mellan 14-19 vilket jag gärna gjorde. Så kom hem runt åtta o fixa mat sen landa jag i sängen för att glo lite film o ja.. Jag ligger här än o lär göra de tills i morgon.
Godnatt!


Alla är vi olika, på Coop har någon öppnat sockret upp o ner..

.

RSS 2.0