Midsommar

Blev att åka upp till Linköping igår efter en härlig midsommar med dom bästa. De bjöds på god mat, dans, sång, lekar och en massa skratt.
Igår när jag kom upp blev det att ta tåget till Linghem för att träffa Erik som jag även stanna över natten, men nu är jag hemma hos Elinn igen för att ladda om för en ny vecka med jobb.

Vad gick fel?

Jag har allt man kan önska sig. En underbar familj, världens bästa vänner och en grymt bra kille men ändå känner jag mig så tom. Hur kan de gå ihop sig? Vart försvann alla lycka? Snälla ge mig lite ork.

<3

Jag ler för jag vet att vi hör ihop

Man har varit student i 5 dagar och jag saknar redan klassen. Jag tror saknade beror på att man vet om att när sommaren är slut så går man inte tillbaka till skolan och träffar alla, utan man fortsätter med allt de andra. Så ni andra som kommer gå tillbaka till er klass uppskatta de till max då!

Dom bästa!

Love

Är så lycklig att jag får ha dig vid min sida. Du är så jäkla bra!

Nu var åren över

Då var studenten över, 3 sjukt bra år som bara gled förbi något otroligt snabbt. Fredagen bjöds på mycket skratt och lycka de var ju vi som ägde världen bara för en dag. Somliga hade en tuffare natt/morgon än andra men vad gör väl de? Det var ju sista kvällen som treor eller första som studenter. Jag önskar er alla stor lycka i framtiden, ha de bäst!





Jag och bror!



Snart är dagen här

En liten kort sammanfattning av veckan.

Mån: Mössan fick äntligen åka på och festen kunde börja.
Tis: Brännboll turnering för alla treor på ljunkan. Min kära klass kom 4 av 17 lag och fick en fin förstaplats på bästa lagnamn. Sen vidare ut för att fira.
Ons: studentmiddag med klassen och våra älskade lärare.
Idag: studentmiddag på skolan med alla andra treor. Sen vidare för att fixa lite saker innan morgondagen då de hela smäller. Då vi står och sjunger av lycka.

Kärlek till er mina vänner!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2630219/images/2012/pic_205760478.jpg" class="image">

.

RSS 2.0