bye bye

Godmorgon! Är just nu i Gamleby hos min morbror för att se til mina kära kusiner i några dagar. Det är nämligen så att mina förädra, mammas bröder samt deras respektive drar sig till Paris om några timmar och kommer tillbaka på lördag. Jag hoppas dom kommer få det galet bra för de ska vi ungar ha!

Citat

"Den främsta orsaken till olycka är aldrig situationen, utan dina tankar om den."

We meet in dreams

Packar väskan för några dagars jobb och nätter i Gamleby. Hoppas på att veckan går snabbt så jag kan få åka upp till Linköping och träffa alla underbara där.

Två favoriter

Citat

"I samma stund som du accepterar de problem du står inför öppnas dörren."

Jag börjar se ljuset igen

Dåligt skrivande här.. Ska försöka bättra mig.. Förra veckan var i alla fall full av jobb och trevliga stunder med vännerna. I fredags kväll var familjen iväg och kolla när min bror spela fotboll (DM) sluta med att VFF (brors lag) krossa Hultsfred med 10-1. Så vi fick med oss en grymt glad kille hem och de tackar jag för! I lördags drog jag till Söderköping för att fira Nettan med några andra brudar. Där bjöds de på tre rätters, mkt skratt och roliga spel. Igår drog jag mig vidare till Linköping för att fixa lite saker sen tog jag kvälls tåget hem idag, så nu blir det att sova. Natti natti!

Citat

.

RSS 2.0