jag trodde jag var glad

Jag försöker hitta orden att skriva ner, men just nu sitter allt i huvudet. Allt de där jobbiga sitter fast där, men jag ska försöka att hitta orken/orden en annan dag.
 
 
tåget är bokat, så snart drar vi!

Jag klarar mig aldrig ensam

Tack för att ni är dom ni är och för att ni finns! (lite mkt bilder kanske)
 
 

4 par!?!

Igår hjälpte jag min kära lilla vän Oliver med att boka en biljet till Palma sen vidare till Magaluf tillsammans med mig och Elinn. Ska bli helt underbart att åka iväg en hel vecka med två underbara saker och sen även möta upp en där nere. Jag förstår bara inte hur jag ska göra med alla mina skor.. jag får ha med mig högst 4 par enligt Elinn och ni som känner mig vet att fyra par är inget för mig. Men jag ska försöka ta med mig fler utan att Elinn ser. (Hjärtat du behöver inte läsa de jag precis skrev.) Men, men de blir säkert bra.
 
<3
 

Glöm inte bort mig

Ibland undrar jag hur du tänker/känner. Jag kan känna mig så lycklig ena dagen och nästa som ett vrak. Jag har länge undrat varför men når aldrig svaret. Jag lär aldrig nå de heller om du inte hjälper mig på vägen.

Uppe med tuppen

Känner mig näst in till död. Att gå upp vid halv sex för att sedan dra till jobbet är inget jag gör varje dag. Min kropp är van att börja mellan 12-16 så vi får se hur mkt fel de kan bli idag.

Du min andra halva

Sitter och stirrar mig blind på tåg biljeten mot Norge. Boka, inte boka?
En del av mig vill verkligen åka och bara leva livet till max, men den andra delen "skrika stanna, gör det inte!"
Jag vet att jag kommer åka, men fy fan vad jag är rädd. Jag är inte rädd för de jag kommer möta men att förlora någon. Min största räddsla är att jag ska förlora min andra halva min bästa vän som alltid finns där men som börjar bli mycket gammal nu. Jag har aldrig inset de förs nu.
 
Jag älskar dig!
 
 
 

Fuck

Känner lite så här just nu..

Lycka & Kärlek

Bilder från min underbbara helg!
 

Heja heja

Ligger död i sängen och kan inte fatta varför i helvete jag vakna nu, när jag för en gångs skull är ledig.. Så ska försöka ta mig upp och fixa frukost sen runt halv tre drar jag mig mot åtvid för att heja fram ÅFF. Ha de gött!

Varmare länder

Om 33 dagar sitter jag i ett flygplan mot Palma sen vidare till Magaluf med min älskade vän Elinn. Känner mig sjukt pepp på de och bara önskar tiden ska öka tempot. Men de är ju snart helg och sen en ny vecka så snart är vi väl där.

Två månader kvar

Ledsen för att jag inte har skrivit men tiden har inte funits, jobbar varje dag på mitt älskade coop så vi får se när jag kommer loss ifrån de. Sen när man väl slutar så umgås jag ju med min extra familj som jag kommer bo oss fram till sep. Men nu ska jag fixa mig sen vidare till jobbet. Ha en kanon dag!
 
Om två månader tar jag med mig bruden till Norge!

.

RSS 2.0