Vågar man chansa?

Jag vill bara veta hur allt kommer sluta så jag vet om jag ska ge mig in i de eller ej..

Varje dag frågar jag mig själv om de är värt de eller om allt kommer sluta i tårar. Om jag ändå visste svaret innan så jag kan ta rätt väg men tyvärr funkar ju inte livet så.

Sverige, Sverige älskade land!

Då var man i Sverige igen! Resan hem i går gick toppen, tyckte väl lite synd om Bella som var sjuk så hon hade de lite tufft men de funka. Sen blev det utgång med dom bästa när man hade kommit hem runt halv elva så hamnade väl i sängen runt tre. Så stort tack till alla som var med den kvällen jag hade det toppen! Men nu blir det att duscha, äta och sen blir det bio med Elinn! <3

5 dagar kvar!

Då var det bara fem dagar kvar här nere då, sjukt! Tiden har gått så jävla snabbt här nere så snart är man där hemma igen med alla älskade svenskar! Men nu blir det att gå upp o kolla i fall Bella har vaknat upp så vi kan dra oss ut i den fina vädret lite o sen handla med. Imorgon blir det att dra till praktiken igen för sista gången för på onsdag är man ledig o tors-fre ska man vara i en skola o på lördag drar man hem så de kan nog bli en bra vecka.

Nu kör vi

Sitter just nu i Linz (Österrike) där jag nu har varit i två veckor så har en vecka kvar här. Har haft praktik på ett konditori med Bella men nu är vi på ett bageri som vi bara har två dagar kvar på. SEn drar vi tillen skolao hälas på de sista dagarna. Men, men nu ska vi dra oss ut till krogarna o ha det kul!

Godmorgon!

Godmorgon!
Sitter just nu i bussen på väg till min sista dag på praktiken här i Sverige sen bär det av mot Österrike på söndag morgon. Har haft det toppen på Coop, alla är så sjukt underbara! Så nu hoppas jag på att de ska bli minst lika bra i Österrike. Men i alla fall vid åtta börjar praktiken sen vid tolv drar jag mig till skolan för att ha inval o sen ikväll blir de fest. Så de lär bli en toppen dag!

Rent ska de bli

Hemma efter en dag på praktiken som gick toppen! Så nu blir det att städa för i morgon blir det fest o sen utgång med fina människor. :)

Välkommen till ett annat liv

Jag skulle kunna döda er... Bäst för er att allt går bra!

Jag tänker på dig

Godmorgon folket!
Nu blir det att äta lite frukost sen blir det att jobba från 12,00-20,00!
Sen efter de blir det att träffa min saknade lilla Tobbe! :)
Så ha en bra dag alla!

.

RSS 2.0