Keep on walking

Går dagen var toppen, hade de grymt bra i Linköping med Sofie. Hälsa på ljunkan, shoppa och hälsa på Elinn ett litet tag. Sen drog vi som sagt vidare til Överum där vi laga fläskfilé med vitlök och mossarela inlindat med skinka, blev kanon gott! Runt tio drog Sofie hem medan jag va kvar i Överum under natten sen runt tolv idag kom ho tbx för att ta hand om lilla mig. Tack vännen för två toppen dagar! <3
 
 

Glädjen i dina ögon får mig att må bra

Efter sex dagars jobb så är jag nu ledig. Firar min lediga dag med att dra mig till Linköping med en fin vän, för att fixa en massa och ha det allmänt skoj. Sen drar vi ss vidare till Överum för att laga mat och underhålla två gubbar. Men nu blir det duschen och sen frukost!
 

....

Då har en vecka gått med massa jobb och annat skoj. Kom hem till mina föräldrar förut för att kasta kläderna i tvätten och sen packa om på nytt. I morgon blir det jobb igen sen hjälpa fina vänner med att flytta. Lär bli en bra dag!
 
 
16/2

Allting går upp för mig när solen går ner

De där med att packa går sjukt bra måste jag ju säga.. eller inte. Har tagit fram underkläder sen gav jag upp och satte mig framför datorn. Har sutit här och läst om Socionomprogrammet på olika skolor och gör det än. Ska ju söka in till de sen i mars men jag är inte helt hundra vilken skola jag ska sätta först. Det börjar bli mer klart men så tänker man fan tänk om jag inte kommer in på den skolan och måste gå i en annan. Men så tänker man vad kan gå fel när det finns två skolor jag skulle kunna tänka mig att gå. Eller ja det finns flera men Jönköpng oh Kalmar ligger högst upp. Men jag blir ju bara mer osäker när jag sitter här så nu slutar jag upp med de och drar och lagar mat sen MÅSTE väskan packas.

Good time

Har sovit sjukt dåligt inatt, då jag har drömt en jävla massa om att någon misshandla mig. Vakna mitt inatten av att jag hörde mig själv skrika. Somna om och allt börja om igen. Tackar att jobbet ringde mig vid åtta så att jag äntligen vakna till liv och inte behövde sova mer. Visa sig att dom behövde hjälp, så blir att jobba mellan 16.00 - 21.00. Men nu måste jag packa för en vecka borta och sen dra ut med hunden.

Jag ska lyckas

Då var man hemma efter några nätter i Gamleby men blir att packa om väskan i morgon och bo i Västervik en vecka. Mina föräldrar drar till Österrike i morgon och bror min till Trysil på lördag så då tar jag hans lägenhet ett tag. Mina senaste dagar har varit kanon, har äntligen mått sjukt bra tack vare lite jobb och underbara vänner. Vad skulle jag göra utan er? I helgen lär glädjen vara kvar då min älskade vän kommer på besök. Har inte sätt han på flera månader så ska bli riktigt kul. Blir även lite utgång med fina människor. :) 

rUbRiK

Sitter just nu i min säng men ska ta och vika lite tvätt sen städa lite. Om ca en timme blir det att jobba lite sen får vi se vad som händer med kvällen. I morgon ska jag i alla fall upp tidigt och prov jobba för första gången inom hemtjänsten i Gamleby, tror de kommer bli toppen.
Men nu tvätten!

Citat

Bra beslut kommer från erfarenhet, och erfarenhet kommer från dåliga beslut.

Ego

Då var man hemma hos mamma och pappa efter två underbara dagar med Nettan och Elinn. Blev bio i Norrköping då vi såg på Ego. En grymt bra film om man frågar oss tre. Sen drog vi hem till Nettan i Söderköping och hade det allmänt bra. Tackar mina underbara flickor för dessa två dagar och så hoppas jag vi ses snart igen! Älskar er!

En kväll/natt med Pärlan!

Väskan är packad och klar så snart drar jag mig ner till Gamleby sen vidare till Linköping för att träffa Pärlan min. Blir väl en mys kväll med film och en massa skit snack. Känner att det verkligen behövs!
 
 
puss!

If I could turn back time

If I could turn back time 
If I could find a way 
I'd take back those words that hurt you 
And you'd stay 
If I could reach the stars 
I'd give them all to you 
Then you'd love me, love me 
Like you used to do
 

Citat

Det enda som står i vägen för de flesta människor är rädslan för att misslyckas.
 
 
 

Du vet att du är hemma när du bara känner lycka i hela kroppen.

Öppna dörren in till Elinns rum runt tio tiden och flickan fatta inget. Hon fick titta två gånger innan hon fatta att jag verkligen var där och krama om mig som om hon aldrig skulle se mig igen. Det var sån lycka att äntligen få se henne igen men även att få komma hem och tärffa min familj. Min älskade mamma fyller ju år idag så har ätit en massa gott och snart blir det mer. Så ni andra, se till att ha en bra kväll! :)

.

RSS 2.0