Ny dag, nya äventyr!

Upp tidigt för att dra till skolan sen vidare till Peter för att kolla ryggen o se om de har blivit någon skillnad. Jag hoppas på de bästa och tror de har blivit lite bättre.


Inget var äkta

De var en dröm, allt var bara en dröm men ändå kändes de som verklighet.

God morgon!

De är när man vaknar tio över sju man förstår att man har varit bortta för länge o följt en visa tid att kliva ur sängen. Men vad gör väl de? Då har jag ju massa tid på mig med att packa allt till Linköping.

Känslan av ren njutning!

Hem ljuva hem

Då har man bara 40 min kvar sen är man hemma i fina Gamleby efter en hel grym vecka i Österrike med en massa åkning och skratt! Får tacka alla som vara med och gjorde den här resan så bra!


alla är vi idioter

Mitt motto är "ge aldrig upp de du vill." men de är pecis de jag gör nu, men jag gör det bara för att de är de ända rätta. Du kommer alltid vara lite bättre än alla andra i mina ögon även att du är en idiot ibland. Men jag anser att vi alla är de, alla har vi gjort/ sagt fel saker. Jag önskar bara att jag kan lämna dig bakom mig och jag önskar att de var lättare att förlåt andra.

Då var nästan allt klart

Då var nästan allt färdigpackat inför Österrike! Så nu tar jag mitt pack till bästa Elinn!

När livet sviker

De känns skit att jag hade rätt om dig men som tur är var jag ju bäred för de. Men även att jag var de så vill jag bara sjunka o försvinna. Min vän säger alltid till mig att jag är starkare än vad jag tror, men frågan är när den delen ska kliva fram?

Du måste bevisa för mig att du säger sanningen

Kunde inte sova något inatt, tankarna gick till dig hela tiden.. Jag önskar att jag kan tro på de du sa, men du måste bevisa de för mig först att allt var sant..

Förlåt..

Förlåt att jag inte är tillräckligt bra för dig.

Kaos i köket!

Just nu är det en ända stor röra i köket.. Bara för att de blir 40års fest för min kära mamma i morgon. Så hela dagen har jag fixat med tårtor(gör de än), mamma har fixat potatissallad o pappa har grejat med kött. Men en är det inte slut och morgondagen bjur på mycket att göra innan den stora festen tar sin början.

Hon är allt bra

Sitter o tittar på när min kära lagar mat åt mig. Hon är rätt bra hon!

.

RSS 2.0