Sa du 30kg!?!?!?

Sitter just nu hos min kära Elinn o snackar med Bella om hur vi ska få med oss allt till Österrike.. För vecka 41 drar hon o jag dit o har praktik i 3 veckor o vi får bara ha med oss 30kg hur nu de ska gå till, jag menar ner kommer vi ju men frågan är ju om vi kommer hem efter vi har shoppat där... Eller ja vi kanske inte ens kommer fram med alla byten vi ska göra med flyg o tåg.. Men jag hoppas på det bästa, tror allt de blir toppen! Men nu ska jag ta o snacka lite mer med Bella o Elinn sen dra mig hem där min kära Rasmus väntar!

Hemma igen

Då var man hemma igen efter en trevlig vecka i Turkiet! Så nu blir det att äta lite sen kommer min saknade Rasmus o sover hos ma, så det kan inte bli så mkt bättre! Men nu mat!

Du är min skatt!

Just de innan jag drar mig ska jag skriva en hälsning till min alldra bästa vän. Hon är den som alltid finns där för mig o alla andra. Hon är den som inte ger sig förs henns vän mår toppen igen. Hon är den som är bäst i mina ögon.  Så nu min älskade vän vill jag säga dig att du är inte ensam när du går igenom allt de där, jag är vid din sida hela tiden o de vet du om. Min soffa finns alltid ledig för dig, mitt hem är ditt hem glöm inte de! Älskar dig min skatt! E <3 E

Följ ditt hjärta

Sitter ute i det sjukt varma Turkiet. Så Idag blir det att sola en massa för de är ju sista gången för i morgon vid åtta kommer bussen o hämtar upp oss. Känns både sjukt skönt att komma hem men ändå inte, har haft det toppen här men sen så har jag ju saknat Rasmus med som f*n! Men a så när man kommer hem igen blir det jobba fre-sön sen på söndags kvällen drar jag mig mot Linköping för på tisdagen börjar skolan igen för min del. Måste säga att det känns rätt skönt harju  saknat mina kära vänner där uppe. Men nog med snack nu blir det havet, ha det bra!

Jag tar mig upp sakta

Om nästan två timmar kommer min kära Nettan, så då blir det att dra till henne o leva livet för i morgon drar vi oss till Norrköping för att shoppa!
Sen på torsdag blir det jobb igen från 04,30-11,30 och vid 12,00 åker bilen mot Norrköping där jag och min familj sedan drar oss mot Turkiet! Måste säga att de låter toppen men jag kommer sakna Rasmus :(  Men de är ju bara en vecka så de kommer gå bra.

.

RSS 2.0