Ge allt du har..

En förfärlig dag i skolan, men som jag hoppas blir bättre på jobbet!


Ps. Glöm inte bort hur det är att leva vännen.

27/11

Det är lätt att hålla käften, och svårt att säga som de är..

Kärlek till er

Kvällen igår vara toppen, måste säga att ni är bäst!
Idag har man varit på stan med Elinn o Jaana. Så nu blir det mat med dom o vid sju kommer Bella o hämtar mig så blir det 55an.
Hoppas ni andra får en bra kväll!

Kärlek är ett helvete..

De här var de sista jag ville skulle hända... Fan! Om jag ändå kunde styra mina känslor...

Godmorgon

Godmorgon!
Just nu står jag o väntar på bussen för att dra mig till skolan.. Kvällen blir att spendera med med vänner på Linköpings krogar. :)

Vila i frid Maja

Känslan är obeskrivlig, i söndags träffa jag dig för första gången och nu är du bara borta. Du var min väns bästa vän, du var alltid där för henne på ett sätt som ingen annan var. Du fick henne att känna sig älskad och betydande. Men nu, vad händer nu?
Jag vet inte vad jag ska säga eller göra för att det inte ska bli fel. Snälla hjälp mig Maja så allt blir bra för henne.

en saga utan slut...

Om du bara kunde se mig nu så skulle du förstå vad du har gjort med mig. Om du bara kunde se de skador du har gjort o hur allt har förstört mig. Om du bara visste hur illa jag vill göra dig, men hur lite styrka jag har kvar för de. Om du bara visste hur arg/ledsen jag blir varje gång jag ser dig. Om du bara visste hur mkt jag ville få dig att förstå att man gör ej så.

Kan vinden vända?

Om 30 min blir de att dra till djuren o jobba, har jag tur så kommer Sara o Maja på besök annars blir jag själv fram till halv fyra för då kommer Cornelia. Blir att ta tåget vid sex i morgon hem till Linköping igen efter som att sista tåget ikväll går tjugo i åtta o jag slutar halv nio.. Men men sånt är livet nu ska jag kasta i mig lite mat sen dra.

Rädslan tog mig med storm

Går dagen på torsdagsklubben var sjukt bra tills rädslan tog mig med storm och tårarna föll. Dagen idag var ej den bästa då vi alla var så sega och trötta. Men ett samtal från Coop fixa allt, då jag fick veta att jag hade fått jobb. Just nu sitter jag bara i min ensamhet och längtar bort från allt skit.

Ett steg i taget

Godmorgon!
Vakna precis så ligger i elinns soffa o lyssnar på musik medan hon sover sött.

Hade de sjukt kul igår på Coop så hoppas på de bästa nu!

Men dagen idag blir skön o härlig, då de blir bio som jag nämnde igår så de kan bara bli bra. :)

De löser sig

Sitter just nu på bussen mot Coop för att jobba från 16.00-21.00. Sen efter de blir de att dra till bästa Elinn i alla falla som de ser ut just nu.

Imorgon har jag ledig så då blir det att umgås med tre härliga människor med god mat o bio.

Om sanningen ska fram så vill jag slå sönder dig!

Ilskan bara stiger mer o mer. Du har verkligen fått mig att fatta hur patetisk du är. Jag förstår inte hur man kan ha mage o ljuga så jävla mkt som du gör o inte bry sig ett dugg om hur den andra kommer må när sanningen kommer fram. För en sak ska du vet, sanningen kommer alltid fram för eller senare.

!?!?

Vad väntar jag på?

Love

Mys kväll med Elinn o Hanna kan aldrig bli fel! Älskar er tjejer!<3
Men nu blir det nog sängen, i alla fall för Hanna som ska upp tidigt en annan är ju ledig i morgon. :) så godnatt!

Sanningen kommer alltid fram

Dagen har varit toppen med först bio med klassen sen drog jag hem o hade de sjukt bra med dom bästa! Men nu sängen, godnatt!

Han vet hur man dödar ensamheten

Just nu är jag den lyckligaste flickan på jorden, frågan är bara när du kommer krossa de?

Tänk om

Känslan att få vara i din famn är obeskrivlig.

En dag kommer allt bli bra igen

Då var man tillbaka i skolan igen då o min vecka ser ut att bli toppen!
Idag blev de först skolan o nu någon gång kommer Hanna o Elinn för att äta gott o glo på film med mig samt sova här.
Imorgon blir det att dra o kolla på Hämnden med klassen sen efter de blir det att äta ute med Vilma o Babbsan, sen vid fyra blir det gymet för att få i ordning på min rygg!
På onsdagen blir det skola sen hänger bästa Vilma med mig hem för en trevlig pizza kväll o så klart sova kvar.
Torsdag då är man ledig så då ska Vilma o jag leva livet!
Fredag blir det skolan igen då sen kommer två saknads smålänningar o hälsar på mig.
Lördag blir det att dra till skolan för att fixa lite inför julmarknaden sen vid två blir de att dra hem till Småland för att sedan dra iväg till Pumpen på kvällen med dom bästa!
Sist men inte minst söndag, en sån dag då jag kommer ligga död i min säng o glo tv o sen dra upp till Linköping igen. Så ser då min vecka ut, hoppas eran blir minst lika bra!

Vad är jag rädd för?

Varför gör man imot sig själv? jag vet vad jag vill men ändå så gör jag tvärtom.. Jag vet ju varför, jag vet de så jävla väl.. Jag är för rädd, för rädd för att möta verkligheten. Men ändå så vet jag att jag måste de en dag..

Helvete!

Vad fan gör jag?

De blir bättre

Vakna upp tillsammans med bästa vilma o åt en god frukost med ägg! Sen drog vi oss ner till stan för att fixa lite saker sen framåt sex drog vi hem o fixa kyckling tacos samt en kladdkaka med dumle. Så nu blir det att lägga sig i sängen o glo lite på tv.
Godnatt!

.

RSS 2.0