Småland

Står på Linköpings station och ska snart ta tåget hem till kära Småland. Ikväll blir de att dra ut till landet och umgås med härligt folk!

Fina vänner

Har jobbat med fisk och skaldjur hela dagen så imorgon blir de att sälja allt.

Drog en vända på stan efter skolan med mina fina vänner, hitta mig ett par skor till studenten, som jag tror jag ska ha i alla fall.

I skolan.

Lögn eller sanning

De du inte vet de lider du inte av..

Du

Du är delen som ger mig styrka.

Dagen efter

Igår var jag iväg o firade mina älskade vänner Vilma och Jocke som har fyllt 19. Blev en kanon kväll med en massa underbara människor.
Dagen i dag har inte varit lika kanon men de gör då inget för jag klara mig igenom den precis.

Fina tjejer!

Massa jobb!

Sitter på bussen på väg till jobbet och bara hoppas på att tiden ska gå snabbt. Börjar känna mig rätt död efter 5 (snart 6) arbetsdagar plus skolan. Men som tur är så är man ledig från jobbet i morgon sen ladda inför en helg med massa jobb igen.


Äntligen

Då var ÄNTLIGEN den här jobbar helgen över! Har varit ett helvete då jag inte alls har varit på topp, kroppen orka ingen och huvudet var helt dött. Så nu ska jag ta mig något att äta sen krypa ner i sängen coh sova.

Helg

Blev en underbar kväll med brudarna igår då våran kära Carran blev hela 19 år. Serverades en massa god mat och blev en hel del skratt.

Idag har de varit en lagom lugn och skön skoldag med lite redovisningar och annat. Så nu tar jag helg och drar mig hem till Småland för att jobba med korna.

Bild från igår i skolan.

Laser behandling nästa!

Sitter och väntar på att få göra en laser behandling på min kära rygg. Känner mig lite halvt skräckslagen, men de blir nog bra!
Efter detta blir det att dra tillbaka till skolan och plugga projekt sen vidare och träna med flisan.


Var med flickorna igår och kämpade med projektet samt åt en massa gott!

mer jobb!

Jag som vakna i morse och tänkte fan vad skönt jobbar nästa helg sen ledig två, jo men tja de ändra Isa på när hon ringde mig för en kvart sen och fråga om jag kunde jobba helgen v12 och jag som inte kan säga nej till jobb tacka ju självklart ja.. Vilket betyder att jag måste tacka nej till mina kompisars 19 års fest.. surt men men.

Ska i alla fall ta mig en dusch nu sen vidare till Västervik och bara njuta av luvet!

Orken till att jobba

Känner ingen ork för att dra och jobba om en timme, men jag har ju inte så mycket att välja på.. Får glädja mig med att de är snart över för den här gången.


Love!

Kan inget annat en älska dig och dina idiotiska på hit om krig och allt möjligt..


Kärlek!

Tror jag dör

Känner mig nästan död med huvudvärk o illamående.. Tur att Elinn tar han om mig s å bra med dödligt dålig musik!

Trött tjej

Trött tjej som har sovit hela dagen efter skolan o kollat film med dom fina!

Tufft liv

Då var första jobbar helgen på Coop av klarat och jag känner mig helt död! Att gå ut med jobbet efter att ha jobbat elva timmar o sen gå upp klockan sex dagen efter var då ingen hit..


Vad vore jag utan dig?

1/3

Igår efter skolan blev de att dra till jobbet o allt var bara kaos, inget gick riktigt som vi ville men vi kom igenom den kvällen ändå! Sen blev de att dra till Elinn o stanna där över natt.

Just nu sitter man i skolan o försöker skriva en uppsats om ostar o dess like, går väl sådär..


Ta mig tbx!

.

RSS 2.0