När alla säger nej ska jag säga ja

2012-10-28

Då har en till vecka gått full av jobb på en liten skola med klass 0-7, den ligger ca 45 min utanför Bergen. Blir även att jobba där Mån-ons. Annars har inte något hänt, mer än långa och härliga vandringar med V.
 
LOVE
 

Kyss mig

Snart drar man hem till Sverige igen, sen jävlar flyttar jag och V til grabbarna i Trondheim.
 
 
Livet leker och jag hänger med!
 

Vad hände med allt vi dela?

Ibland undrar jag varför jag ens bryr mig. Jag vet man ska inte se tillbaka på de som va, men på något sätt kan jag bara inte låta de va. Vad hände? Varför fick jag inte hjälpa dig? Men den största frågan är, varför skada du mig?
 
 

Jag svär

I used to be normal..
Until i met those losers..
Who i now call my best friends.
 
 

Men när du ler, du får allt kännas rätt

jag vore inget utan dig

Stort Grattis älskade pappa!
 
 

Smile

Du är så jäkla bra, även att du är dryg och kall som is!
 
 

Allt eller inget!

Det där med att börja o träna är en sak men det där att fortsätta är en helt annan sak.. Men tack vare en gammal vän så tar jag nu på mig löppar skorna o drar mig ut för en runda. Så tack för orden du gav mig du vet det nog inte själv att du hjälpte mig men de gjorde du. Jag kan fixa det här jag måste bara göra de på ett sätt som får mig lycklig.
 
 
Mitthjärta

tack för orden

Det kan du fixa , inga problem. Du är tuff
 
 
 

Se dig om

Städa av en hyla idag på jobbet och jag viste att alla andra var ut men helt plötsligt ser jag någon i ögonvrån och jag hoppar till av rädsla. Jag hade rätt alla var ute, för de jag såg var min egna spegelbild..
 
 
följ ditt hjärta
 

Det här är att vara fri

Igår kväll när jag och Vickan låg i våra "sköna sängar" prata vi om hur jobbigt det skulle va om våran lampa skulle gå sönder. För det första är det högt i tak och ingen av oss har den längden. För det andra så finns det inget att stå på. Imorse när vi då gick upp kl sex när det var som mörkast ja just precis då går våran lampa sönder.. Så imorgon när jag orkar ta tag i allt så får jag prata med våran snälla granne Erik och se om han skulle vilja hjälpa oss lite.
 
 

This is love

Lite bilder från igår!
 
 
 

Men hallå!

Första natten i rummet avklarat och vi sov typ inget.. De där med att ha rummet mitt i stan och sen en lördags kväll är inte alls bra om man vill slippa sjungande fyllon. Men vi ser de som att det bara kan bli bättre inatt. Förutom natten så har dagen varit kanon då vi har varit ute och vandrat i ca 3 timmar sen hem o bara ta det lugnt. Imorgon blir det intervju för oss båda som jag tror kommer gå bra. Men nu blir det och städa undan efter maten sen in i duschen.
 
 
Tänkte lägga upp några bilder men skiten vill ju inte funka just nu..

Högt där uppe

Godmorgon! idag blir det att träffa hyresvärlden och skriva under papprerna så att vi sedankan flytta in i vårat lilla rum under en månads tid. :) Men nu blir det frukost och förhoppningsvis blir det jobb intervju snart med.
 
Igår var vi uppe på flöjen där vi tog en massa bilder och vandrade runt för att se Bergen från en annan vinkel. Det var så sagoligt fint allt man såg där ifrån.
 
 

Då har resan börjat

Efter en lång tågresa och en lång väntan på tåg så är vi nu i Bergen. Har sovit första natten oss några fina männsikor vi hitta här i Norge. ;) Men nu får vi ta och äta sen ut och leta lite jobb. Hoppas ni har de bra där hemma.
 
 
 

jag vet inget, ingenting alls

20121007

Nu är nästan allt packat och klart. Imorgon vid åtta tiden åker jag från Linköping sen vidare mot Bergen. Ska bli såå kul och komma iväg och få se lite annat men jag är också jävligt nervös. Men de kommer gå bra, de vet jag.
 
 
Min älskade pärla kommer sakna dig, men jag vet ju vart jag har dig!
 

Du är ju allting

De där med att packa är inget för mig.. jag vill alltid ha med mig så mkt MEN det ska va lätt att ta med och de är det ju tyvärr inte.. Jag kollar på mina väskor lite då och då men inte f*n börjar jag pack för de. Jag önska allt kunde hända av sig själv men då lär jag väl aldrig komma iväg om jag ska vänta på de. Så det bästa är väl att ta tag i det innan natten kommer.
 
 
jagärdinsålängeduvillhamig

Hjälp mig hitta rätt

Börjar bli riktigt arg på mig själv nu!
Slarvfel här och var så mitt humör är då inte på topp just nu.
Vill bara skrika och gråta men de har jag inte tid för.
Allt måste va rätt, allt måste gå bra innan jag landar i min säng ikväll.
 
Kan inte bara tänka på mig själv nu utan även min ängel och de är jobbigt.
Det sista jag vill är att svika henne.
 

Tror du att vi kommer leva lyckliga i alla våra dar'?

 

.

RSS 2.0