I´m crying because I miss you.

"Your biggest risk will be the one you dont take"
 
Den meningen snurrar i mitt huvud varje dag. Min närmast vän har säkert sagt det hundra gånger om inte mer. Men ändå, hur många gånger hon en säger det eller hur många gånger jag en själv hör det i mitt huvud så låter jag allt bara va. Varför? Varför inte bara säga orden man vill få ur sig? Varför?
Jo för man är rädd för slaget. Man är rädd för svaret man får tillbaka. Man inser att felet var inte han, utan sin egen rädsla att lita på folk.
 
"får lyssna på lasse och tänka på dig så jag blir varm."
 
 
 

Jag skrattar idag

Dog lite lätt av skratt när jag titta tillbaka på gamla bilder, så här är några av dom.
 
 

Dom tomma stegen

God Jul

Älskade familj

Vakna upp hos Kajsa igår efter en kanon kväll med fina flickor i lördags. Åkte sen med JJ hem i snö vädret runt tre tiden, sen blev det att byta om och fixa sig till "lill julen" som alltid firas med dom bästa morbröderna och deras härliga familjer. Det bjöds på god mat, bingolotto och lite spel.
 
 
Älskade kusiner!

2010-12-22

Så underbart att få vakna upp i sin egna säng efter en natt på tåget. Resan hem gick toppen, tågen gick ju precis som dom skulle för en gångs skull. Blev ju både läkarn och tandis igår det ena gick ju bättre än det andra. Fick veta att min skada var mkt vanligt bland unga kvinnor och det finns inget man kunde göra åt saken. Det kunde ta högst ett år innan det blev bra och efter som att jag fick mitt i feb så borde de ju gå över snart. Ska väl dra mig ut till köket och baka julgodis med dom andra.  

Hej då Norge oh Hej Sverige!

Vaknat trehundraelva jävla gånger inatt pga mitt jävla ben.. Tur att jag ska till läkarn i morgon. Så mitt humör suger just nu så får hoppas de blir bättre på jobbet annars lider jag med folket. Ska ta o säga hej då till fina Trondeim sen o så ses vi den 2 jan sen igen.

Se dig om

Då var resan hem fixad. Blir att åka det där jävla tåget i morgon runt fem men innan de blir det jobb. Har ca två timmars väntan i Sundsvall mitt i natten, så om mångon är vaken och har sjukt tråkigt mellan 23.15 - 01.30 så är det bara att höra av sig. Jag SKA kliva av tåget vid halv elva dagen efter i Gamleby och då drar jag mig en runda till vårdcentralen för skoj skull och när jag ändå är i farten så drar jag mig även till tandis.

En sån där måndag

Har precis ätit frukost så om ca 20 min drar jag mig mot jobbet och sen vidare iväg. Kommer självklart inte ihåg vart vi ska men jag kommer i alla fal sova borta en till två nätter. Lär ju sova gott i bilen då jag känner mig helt död men ändå inte. Mina ögon är trötta men inte min kropp. Nu blir de och fixa sig klar sen dra, hade så bra alla.
 
 
Snart ses vi igen!

All those men

Lagom seg dag efter en kväll ute igår. Mina ben är helt döda efter Henkes och min långa jävla vandring hem. Ni förstår att dom bussarna vi brukar åka med slutar köra runt tolv men vi såg en massa andra bussar som vi aldrig hade sätt förut men vi orka ju inte fråga vart de skulle så då fick de bli att gå hem. Men, men hem kom vi ju i alla fall efter ett tag.
Nu blir det att dra till affären för att handla lite mat innan pojkarna kommer hem från jobbet.

Går gatan fram

Full fart på jobbet igår. Thomas var så gullig och lärde mig ett sätt att komma ihåg vad omega 6,7 och 9 gör för nytta i kroppen.
 
6 tänk sexig - Bra för huden, naglarna, håret osv.
7 tänk sjuk - Bra om man har probem med magen.
9 tänk 90 - Sänker ditt kolestrol värde och förhindrar bodproppar.
 
Så nu vet även ni det också! :)

"Har en dålig hår dag"

 

Det blir bättre men kanske inte nu

12-12-12 dra långt här ifrån!

Idag  är en sån där jävla dag då allt går imot mig.. Vakna men huvudvärk från helvetet, tog några panodil sen vidare till jobbet. När jag har varit där i 40 min så reser jag mig från stolen och känner hur sjukt jävla yr jag blev. Gick ut för att ta luft óch när jag sen kommer in så mår jag sjukt illa. Springer in till toan och spyr. ´Ja, då var det bara att packa ihop och dra sig hem. När jag ändå var på väg drog jag in till affären för att köpa mjölk och när jag ska betala så vill ju självklart inte mitt kort funka.. Men nu när jag äntligen är hemma och har lagt mig så kan inget gå mer fel täker jag.. men joho! Då vill ju inte min serie funka istället... Såå från och med nu ska jag bara ligga här och inte röra eller göra något.

I will wait

Har precis fixat mig klar för att dra iväg och skriva på kontrakt för jobb. Känns riktigt kul och skönt! Ber om att jag inte ska se för trött ut bara, vakna ju vid två tiden innatt av att Lucas stirar på mig och säger "Ja det tycker jag." Vi vet fortfarande inte om de var jag som sa något i sömnen och han svara på de eller om de bara var han som gjorde de i sömnen. Så efter de tog det ett tag innan jag kunde somna om men de gick ju i alla fall.
 
 
 
Snart ses vi igen!

Ur balans

Inatt för första gången på länge så sprack muren och tårarna kom ner för mina kinder. Först var det typ inget, de kändes som om de skulle sluta när som men så fel jag hade. Det kom bara mer och mer och min ilska av att jag ville få ett slut blev bara större. Det är ju inget fel att gråta eller visa känslor men just igår var helt fel. Jag ville verkligen inte och jag ville inte att Lucas (som jag delar rum med) skulle se de, men de gjorde han och nu i efter hand så var det säkert bra. Han lugna ner mig och jag kunde somna om och sen vakna glad.

You keep me alive

Äcklig eller ett ligg?

Försökte komma på en bra film att se på igår bland en massa olika horror. Gick väl sådär.
 
Jag: Åå den här är så äcklig
Lucas: Vad sa du?
Jag: Äcklig...
Lucas: Jaha, jag tyckte du sa "ett ligg"
 
Med detta vill jag säga att man hör ju de man vill..

No matter how far we have come, there is always a long way left to go

 
 

ps. I love you

Sånt är livet

Kunde fått en bättre start på den här morgonen.. Vakna vid sju av en mardröm men lyckades somna om efter ett tag. Sen vakna jag vid åtta av panik när Lucas mobil ringde och sen en sista gång runt nio när hans alarm gick.. Låg kvar i sängen till tio för längre gick inte då hunden som bor över oss inte är så lycklig över att vara hemma själv.. Kan säga att den är inte tyst nu heller. Men nu ber jag om att dagen ska bli bättre!

En lång dag

Sitter just nu i en soffa hos grabbarna i Trondheim. Känns lagom skönt efter en jävligt lång dag igår med tåg som absolut inte gick som de skulle. Kom fram efter halv elva och om allt skulle gått rätt så skulle jag varit framme vid åtta. Men jag hade i alla fall en trevlig taxi resa mellan Östersund och Trondheim som tur var.

All min kärlek till dig

95 eller 97?!?

Hemma igen efter några timmar i Västervik med min kära kusin. Blev att se den sista twilight filmen, riktigt bra måste jag säga. Som många av er säkert redan vet så är det ju 15 åldersgräns på den och min kusin är inte riktigt så gammal. Så jag får väl tacka mig själv för att jag kan tänka när det verkligen behövs.
 
Killen: Hur gammal är du?
Kusin: 15
Killen: Vilket år är du född?
Jag: 97
Killen: bra, välkommna.
 
Tack och lov så sa jag rätt. Tänkte på min bror som är född 96 och så får man den där paniken "fan blir det 95 eller 97." Men allt gick ju bra, som tur var.

Try

Ever wonder about what he's doing
How it all turned to lies
Sometimes I think that it's better to never ask why

Where there is desire
There is gonna be a flame
Where there is a flame
Someone's bound to get burned
But just because it burns
Doesn't mean you're gonna die
You've gotta get up and try try try
Gotta get up and try try try
You gotta get up and try try try

Eh, eh, eh

Funny how the heart can be deceiving
More than just a couple times
Why do we fall in love so easy
Even when it's not right

Where there is desire
There is gonna be a flame
Where there is a flame
Someone's bound to get burned
But just because it burns
Doesn't mean you're gonna die
You've gotta get up and try try try
Gotta get up and try try try
You gotta get up and try try try

Ever worried that it might be ruined
And does it make you wanna cry?
When you're out there doing what you're doing
Are you just getting by?
Tell me are you just getting by by by

Where there is desire
There is gonna be a flame
Where there is a flame
Someone's bound to get burned
But just because it burns
Doesn't mean you're gonna die
You've gotta get up and try try try
Gotta get up and try try try
You gotta get up and try try try
Gotta get up and try try try
Gotta get up and try try try
You gotta get up and try try try
Gotta get up and try try try

You gotta get up and try try try
Gotta get up and try try try

.

RSS 2.0