every end is a new beginning

Ta mig tillbaka

Du gör mig rädd

Jag skulle vilja ha en bok, en bok som förklarar hur killar fungerar och hur dom tänker. För jag kan inte förstå mig på dom ibland. Livet skulle va så sjukt mycket lättare då. Men om man ser de åt andra hållet så är vi tjejer inte så mycket bättre. Killarna förstår sig inte på oss heller tyvärr. Men om någon snäll kille fixar en sån bok åt mig kan jag fixa en sån till er om hur tjejer funkar.

Because

Jag dansar aldrig nykter

Igår vid sex tiden drog jag mig till Odensvi för att fira Amanda som blev 18 år. Bjöds på god mat och trevligt folk, sen vid nio åkte vi vidare till Pumpen för att dans järnet. Får tacka alla för en super trevlig och rolig kväll!

Du är ju allting

Mardrömmar

Dagarna är så enkla. Tiden bara går och inget är ivägen. Men sen kommer nätterna, dom långa nätterna. Tiden står helt stilla och väntan på ett svar förstör all sömn.

På låtsas

Jag ska ge dig ett val som du enkelt kan välja bort
Det kommer svida till men jag behöver det
Jag måste ändra historien
jag måste skriva om dom där sista orden

Sen kan vi låtsas att det va du som sa
Jag vill aldrig se dig mer
Låtsas att det va du som sa
Jag vill aldrig se dig mer

Jag hör ditt namn men det känns fortfarande
inte lika tungt och inte lika mycket
Oroa dig inte
oroa dig inte för mig

Jag brukade låtsas att det var jag som utnyttjade dig
Jag brukar låtsas att det var jag som utnyttjade dig

Ingen av oss drömmer inatt
Jag sitter och skriver
du gör annat
Jag vet att du lyssnar
jag vet att du lyssnar på mig

"Man lever bara en gång"

Man brukar säga,  "man lever bara en gång och att man ska ta vara på livet och göra de man vill göra. Så nu har jag börjat skriva en lista på saker som jag SKA göra innan jag dör. En del saker är betydligt enklare en andra men livet är fullt av utmaningar så ta dom och gör det omöjliga,  möjligt.

Det känns som andra sidan jorden

Mitt bästa för dig

Vaknade vid nio och drog ut för att hjälpa bror med fårboxen vet inte varför för jag gjorde då inget. Så mamma tyckte jag kunde gå hem och baka men så långt har jag inte kommit än.. Har i alla fall skrivit ut receptet så måste väl ta tag i det nu.
 
Var ju på dop för min kusin helgen som va, så här är lite bilder från då.
 

I will wait

Jag vill kunna säga något som gör dig starkare.
Jag vill kunna hitta något som gör dig bättre.
Men jag ser bara på och låsas som om allt vore bra.

Jag är den som aldrig säger nej

Vakna för en timme sen av att min kära far ringde och undra om jag skulle va hemma lördag kväll.. Ja, han kunde alltså inte vänta med att fråga tills jag kom hem ikväll.. Men, men nu har jag ju hunnit äta också så om cirka en timme ska jag iväg och träffa min saknade Hanna. Så ha en bra dag nu alla för de ska jag ha!

Grattis Pärlan!

Idag fyller min andra halva hela 20 jävla år! Tiden går så sjukt snabbt när man har skoja. Tiden med dig har varit både den bästa och den värsta men de bra överstiger med stora kliv. Är så glad för att jag har just dig vid min sida, älskar dig min pärla.
 
 

Ett land som alltid kommer vara ett hem

Då var man ÄNTLIGEN hemma i sverige igen. Resan gick toppen men lite lång tråkig om vi säger så. Men när jag sen kom fram till min älskada pöjk så kändes allt så jäkla skönt, de var sån lycka att få se han igen. Blev att hänga med han och hans vänner ut på krogen vilket var super kul. Dagen efter blev de att ta tåget vi fyra hem till min älskade familj så nu är jag oss dom och ängnar lite av min tid.

För det här är bara början

Om lite mer en fem timmar går tåget mot Oslo, sen vid halv åtta på morgonen går jag om bord på nästa som tar mig hem till älskade Linköping och till den bästa killen. Har haft det sjukt bra här men just nu vill man bara hem när man vet att det är så nära.
 
Lite bilder från idag.
 

Snart ses vi igen

Vakna upp hav tre inatt av att alla underbara fulla människor skrek sig lyckliga ute på gatan. Lyckades som tur var somna om o vakna sen vid halv åtta av bygget o sen vid tio då jag kände de var dags att gå upp. Så snart blir det att dra ut och gå en sista gång här i Bergen, sen packa väskan igen för vi elva börjar min resa hem til Sverige igen.
 
 
 

Å jag sa inte nej

Vakna upp runt nio pga att dom grävde utanför.. Men nio är ju bättre en fem som jag har gått upp de sensate veckorna, så lite glad får jag väl va. Men nu blir det på med skorna sen iväg och fixa med banken och sen vidare till Kellys och tacka dom för all hjälp.
 
Ha en bra dag! :)

.

RSS 2.0