Underbara Småland

Har precis kommit hem till Småland igen efter en fin vecka i Linköping med jobb och fina vänner. Morgon dagen kommer bestå av god mat, härliga vänner och en massa skratt. Så nu får ni andra se till att erat nyår blir lika bra som mitt men de kan bli svårt att slå.

Nu kan du få mig så lätt

Ligger just nu i min säng o ska sova så jag orkar upp till skolan men tänkte bara berätta lite kort om helgen innan.

I fredags drog jag mig hem till Småland efter skolan då jag åkte till Gamleby o drog direkt till bowlinghallen för att käka julmat o bowla tillsammans med jobbet.
Lördagen drog jag mig till Falla för att träffa världens bästa Sara, där blev de en massa spel o kaffe drickande. Sen på kvällen körde Kim in mig till Västervik då de vankades fest o utgång.
Sen har vi ju denna dag kvar o jag kan lova att jag har bara tagit det lugnt i min soffa framför olika filmer.



Bild från igår!

Nu smäller de!!

Ligger hemma hos Elinn o kollar på ett päron till farsa firar jul. En sjukt rolig film om ni frågar oss!


Du gör så jag känner mig kluven

Ligger i soffan o glor film.
För en stund sen åkte Sebbe o Adrian hem men vad gör de för snart kommer nytt besök till mig. :)

Har inte varit i skolan sen i måndags mår inte alls bra, då huvet dundrar o febern går upp o ner. Men jag är snart på bena igen!


Du svek mig när jag behövde dig som mest

Helgen har varit fulla av jobb med Mattias. Har varit riktigt skönt att komma hem o försöka ställa allt till rätta i skallen men gick inte så bra för direkt när jag kom till skolan idag så vändes allt o jag orka inget.. Men nu blir det sängen, Godnatt!


var finner jag styrkan i mina drömmar när den inte finns i verkligheten..

Jag förstår inte hur du kan..

Jag skulle kunna fixa en arme som säger precis samma sak!

Ge mig en säng

Skulle börjat skolan vid halv tio men fixa så jag kom senare så jag kunde få sova några timmar extra.
Just nu skulle jag bara vilja krypa ner i sängen o sova vidare men de har jag inte tid med då jobbet kallar o självklart är det jag som stänger så de blir en lång kväll.

Sa du akuten??

Kl är efter halv två o jag sitter på akuten med Hanna o Elinn, då Hanna har fått en allergisk chock av någon mask för ansiktet..
Känner att de kan bli en lång natt..

Vart fick du allt ifrån?

Har precis lag lite kött i marinad inför kvällen, för sen runt halv nio kommer Hanna o Elinn. Så just nu sitter jag o läser lite körteori så jag får de där jävla kortet någon gång..

Imorgon blir det i alla fall jobb då Isa ringde mig igår o fråga om jag kunde hoppa in o snäll som jag är så tack jag ju ja.

En sån där seg måndag

Precis kommit hem till lägenheten efter en lagom seg dag i skolan. Blir ju inte bättre nu när jag ska stor städa o plugga men de är sånt som behövs göras ibland..

Ps. Fick veta att jag ska få en kusin i juni, Kan inte bli bättre! :)


Ett steg framåt o två stag tillbaka

Matchen igår gick ju precis som jag ville då hv vann med 3-0. Efter de tog jag tåget hem till Småland för att träffa min efterlängtade familj.
Tog tåget upp idag vid tre, sen dess har jag städat, ätit o pluggat. Men just nu är jag på väg till bästa Elinn för att sova där.


Jag skratta idag

Får ta o tack mina underbara vänner för en sjukt kul fredag i Ullared o en toppen kvällen med firande för Joel som blev 18.

Dagen idag har varit mkt lugn men snart ska de bli ändring på de, för vid fyra sitter jag i Cloetta tillsammans med Babbsan för att se Hv vinna mot Lhc.


När tiden sakta försvinner..

Om 3,5 timme blir de att dra till Ullared med dom fina så jag antar att jag bör sova nu. Godnatt!

.

RSS 2.0